Chiptuning door JDW voor optimaal rijplezier

Chiptuning, een begrip dat bij vele nog onbekend. Elke auto maakt gebruik van een computer. De software is opgeslagen in een chip waarin alle gegevens zijn opgeslagen. Door Chiptuning wordt de Chip aangepast meestal met het doel om het vermogen van de motor te wijzigen en de auto sneller te laten gaan.

JDW automotivelectronics is gespecialiseerd in Chiptuning BMW, Audi en Volvo. Chiptuning heeft een aantal voordelen. Zo heeft de motor tot 40% meer vermogen en tot 50% meer trekkracht, technisch verantwoorde vermogenswinsten en mogelijk brandstofbesparing van meer dan 10%! Door Chiptuning ga je dus niet alleen harder, je kan ook nog is flink besparen op je brandstof.

Tuning gebeurd in 5 stappen. Eerst inventariseren we Uw wensen en verwachtingen met een gesprek. Dan gaan we een stukje proefrijden met Uw auto om de technische staat vast te stellen. Vervolgens gaan we de software van Uw auto kopiëren en bewerken rekening houdend met uw wensen. Dan zullen we de Software gaan herschrijven en naar uw auto gaan kopiëren. Als laatst zullen we een uitgebreide proefrit gaan maken om te kijken of alles is gelukt en of alles naar wens is. Dit allemaal bij elkaar zal zo’n 2 á 3 uur duren.

Bij JDW streven we naar goede service en klantvriendelijkheid. Dit maken we mede mogelijk door de garantie. Wij gaan net zo lang door tot het probleem helemaal is opgelost. Maar als dat allemaal nog niet genoeg is kan iedere klant tot 14 dagen na de Chiptuning gebruik maken van de niet-goed-geld-terug-garantie.

Dus laat ook uw auto Chiptunen en maak al je vrienden en familie jaloers!

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.