Binnenhuisarchitectuur: woontrends voor 2013

Steeds meer mensen roepen de hulp in van een professionele binnenhuisarchitect. Dat is zeker een goed idee, want de vormgeving en kleuren van het interieur van uw woning zijn heel belangrijk. Met de juiste vormgeving en kleuren zult u zich nog meer thuis voelen in uw eigen woning. Elk jaar ontdekken we weer inspirerende trends. Wat zijn de woontrends voor 2013?

Frisse wind door uw woning

We maken ons graag op voor het voorjaar en de zomer. Dit betekent niet alleen een nieuwe outfit en misschien een nieuw kapsel, maar we nemen ook graag ons huis onder handen. De grote voorjaarsschoonmaak; wie is er niet bekend met dit fenomeen? U kunt het groots aanpakken door uw hele interieur te restylen, maar ook met een aantal kleine aanpassingen zult u verrassende resultaten kunnen boeken.

Kleur- en woontrends 2013

Voor 2013 zien we qua kleur- en woontrends dat de economische crisis een belangrijke rol speelt. Zo zien we bijvoorbeeld dat vintage meubels weer helemaal terug zijn. Wat kleur betreft zijn vooral zachte kleuren geliefd. Ze staan in contrast met de harde realiteit van vandaag. Meer dan ooit moet een interieur een plek van ontspanning en rust zijn. Populair voor 2013 zijn onder andere zandkleuren en natuurlijke materialen als hout. Warme kleuraccenten of zachte opvrolijkende pasteltinten zijn ook een goede keuze.

Trends en persoonlijke smaak op elkaar afstemmen

Trends zijn geen vastgestelde regels die u zomaar dient te volgen. Trends geven aan wat het grote publiek op dit moment erg aanspreekt en wat past bij de tijd van nu. Maar past het ook bij u? U moet op de eerste plaats uitgaan van uw eigen smaak en hierin uw eigen gevoel volgen. Trends kunnen u helpen om uw eigen ideeën te verfijnen. Een professionele binnenhuisarchitect kan u hier ook perfect bij helpen.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.