Binnen 24 uur uw auto online verkopen

Het verkopen van onze wagens is met de komst van het internet een stuk eenvoudiger geworden. We bereiken een veel grotere groep mensen dan enkel de mensen uit onze directe omgeving. Nu het online auto verkopen zo populair is geworden heeft dat ook een probleem met zich meegebracht, namelijk de overkill. Er is nu bijna té veel aanbod en dat kan ervoor zorgen dat uw auto maar moeilijk verkoopt. Er is nu echter een website waar u gegarandeerd binnen 24 uur een bod op uw auto krijgt die u kunt aannemen of weigeren. Ook nog eens geheel vrijblijvend dus!

Online service

Bent u er wel een beetje klaar mee, aldoor mensen aan de telefoon en of ze even kunnen rijden in uw auto. Natuurlijk zou u zelf ook graag even een testritje maken alvorens u de auto koopt, maar het kost allemaal vrij veel tijd. Bovendien is het mogelijk dat de auto niet zo gewild is op de tweedehands markt door bijvoorbeeld veeleisend onderhoud, uiterlijk of kilometerstand van de auto. Zelfs dan is er op internet een markt voor uw auto te vinden. Wanneer u uw auto via de online service van isellmycar.be wilt verkopen dan wordt uw auto op basis van de door u verstrekte foto’s en gegevens een bod berekend. U krijgt het hoogste bod binnen 24 uur per e-mail toegestuurd en u kunt dan beslissen of u het bod accepteert en de auto verkoopt, of toch nog even verder wilt kijken. Vervolgens wordt de auto bij u gevrijwaard en opgehaald, een fluitje van een cent dus.

Voordelen
Hieronder brengen we de voordelen van online auto verkopen via bovenstaande online service nog even voor u in kaart:

● Gegarandeerd binnen 24 uur het hoogste bod per e-mail.
● Enkel nog uw e-mail in de gaten houden en geen onverwachte telefoontjes meer.
● U hoeft niet zelf de advertentie in de gaten te houden. Met de service van I sell my car krijgt u enkel het hoogste bod toegezonden om vervolgens uw keuze te kunnen maken.
● Uw auto wordt bij u thuis of op kantoor opgehaald en daarover wordt vooraf een afspraak gemaakt.

Of u nu zakelijk of particulier uw auto wilt verkopen, het gemak waarmee we informatie kunnen delen en daardoor bijvoorbeeld een auto kunnen verkopen brengt veel mogelijkheden voor de toekomst. Hopelijk kunt u er vandaag de vruchten al van plukken.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.