Bijzondere hoesjes voor de iPhone

Het merk Odoyo heeft een groot assortiment met iPhone en iPad (mini) covers maar de meest bijzondere (en vrouwelijke) hoesjes is toch wel de speciale serie die ontworpen zijn door A. Jin en Marcos Chin.
De 2 kunstenaars hebben een aantal mooie en bijzondere ontwerpen gemaakt, speciaal voor Odoyo, en deze zijn op de covers afgedrukt. En hierdoor wordt je iPhone 4 of 4S gelijk een kunstwerkje dat eigenlijk te mooi is om in je tas of jaszak te laten zitten.

Hoesjes voor iPhone 5

Ben jij ook gezwicht voor de iPhone 5? Dan schaf je maar beter een hip hoesje aan om het ding te beschermen tegen krassen en andere pretbedervers. Het exemplaar van Swash vervult de taak met glans.
Swash is het accessoirelabel van Sarah Swash en Toshio Yamanaka, twee creatievelingen die afstudeerden aan Central Saint Martins in Londen. Met Swash maken ze sjaals, interieurobjecten en dus ook iPhone hoesjes bedrukt met prachtig gedetailleerde prints.
Deze roze case voor je smartphone kreeg de naam ‘Let Them Eat Jelly’, een verwijzing naar de bekende uitspraak van Marie-Antoinette én de heerlijke taartjes op de achterkant. Het perfecte telefoonaccessoire voor de moderne fashionista.

Problemen met de iPhone 5

Het aantal verkopen van de iPhone 5 en de iPhone onderdelen is enorm en breekt momenteel alle records, maar niet alle toestellen blijken even stabiel te zijn.
Nadat we afgelopen week nogal wat klachten over de software update ontvingen is nu de buitenzijde van het toestel aan de beurt. Nee, geen krassen of afgebladderde achterzijden, maar volledig geboden toestellen.
Het toestel zou volledig buigen wanneer er spanning op komt te staan, zo meldt onze bron. Dit zou al kunnen gebeuren wanneer de iPhone 5 in je broekzak zit en zou te maken hebben met het feit dat hij dunner en langer is dan zijn voorganger.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.