Beter presteren in een gezellige en sfeervolle kantoorruimte

Steeds meer managers en bedrijfsleiders geloven in een nieuwe visie op kantoorinrichting. In plaats van puur functionele kantoormeubelen lukraak neer te poten op een onaantrekkelijke werkvloer, creëren ze een toffe en sfeervolle plek waar gezelligheid overheerst en waar de medewerkers zich in de eerste plaats thuisvoelen.

Samenwerken en interactie

Een gezellige werkruimte bevordert niet alleen de onderlinge sfeer op kantoor, het nodigt ook uit tot samenwerken en interactie. Het is juist de uitwisseling van ideeën die leidt tot uitmuntende prestaties van uw medewerkers. In plaats van uitsluitend bureautafels en –stoelen in een troosteloos decor met fel wit licht, vinden we in een gezellig kantoor ook een koffietoog, een salon of een aantrekkelijke amusementsruimte terug met – waarom niet – een biljarttafel.

Kantoorinrichting = interieurinrichting

Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat het kiezen van de bureaumeubelen steeds meer lijkt op de interieurinrichting van een particuliere leefruimte. Trouwens, een gezellige kantoorinrichting hoeft helemaal niet duurder te zijn. Zo bieden zogeheten basic materialen tal van mogelijkheden om een unieke sfeer te creëren. Ongeschaafde planken of zelfs paletten passen perfect bij een eigentijdse, originele, betaalbare en minimalistische kantoorinrichting.

Een persoonlijke touch

De Somer speelt op deze trend in en investeerde in 3D software om bedrijfsleiders en managers bij het bepalen van hun kantoorinrichting al een realistisch toekomstbeeld te bieden. Bij het uitwerken van een cosy kantoorruimte spelen tal van factoren een rol: de materiaalkeuze van de bureaumeubelen, de vloeren, de wanden, de lichtinval,… Onze eigen binnenhuisarchitect geeft elk kantoorproject een persoonlijke touch. Maatwerk bij de realisatie vormt dan ook een vereiste, niet toevallig één van de sterke troeven van De Somer.

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Persberichten met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.