Bereik je doel met persoonlijke begeleiding

 

Bereik je doel met persoonlijke begeleiding


Personal Coaching geeft jou als manager de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen met persoonlijke groei en verbeterde prestaties als uitgangspunt.

Als Executive begeleider help ik je om beste mogelijkheden in kaart te brengen, te bestuderen en de geschikte keuzes te maken. Binnen een afgesproken tijdspad ontwikkelen we samen positieve veranderingen in je zakelijke leven.

Personal Coach Johan ter Borgh

Van 2007 begeleid ik als Executive begeleider personen die vooruit willen in het leven, of dat nu op werkgebied is, in hun privéleven of allebei. Mijn stijl van coachen is persoonlijk, betrokken en informeel, maar altijd pragmatisch en gefocust op resultaat. Door goed te luisteren en creativiteit toe te passen heb ik al heel wat mensen geholpen om hun doelen te bepalen én te bereiken. Mijn praktijk, professionele vaardigheden en inzicht zet ik in om mensen geheel tot hun recht te laten komen.

Door de toegenomen vraag naar Executive Coach bied ik sinds kort specifieke coachingstrajecten op maat voor professionals op topniveau. Met een Executive Coach werk je aan een helder inzicht in je huidige situatie en ontwikkel je een duidelijk plan om je doelen te bereiken. De intensieve samenwerking gedurende een afgebakende periode biedt een duurzaam resultaat, doordat de benodigde acties direct toepasbaar zijn en afgestemd op jouw positie. Mijn werkwijze kenmerkt zich door inhoudelijke gesprekken waarbij ik als klankbord fungeer. Op deze manier rechercheren we samen welke ontwikkeling gewenst is en op welke wijze deze het best verwerkelijkt kan worden.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.