Bengh en Jottum collecties nu te koop

Kinderkleding

Bengh

Bengh is het meest gevraagde kinderkleding meisjesmerk van nu. Het is ook echt een naam van nu. Eigentijdse stijl en fijne details hebben het merk gemaakt tot wat het is. Ieder seizoen verrast het label ons met een nieuwe collectie die weer leuker is dat het vorige jaar. De kinderkleding van Bengh is dan ook niet voor niets zo veel gevraagd. Bengh per principesse is een label van het bedrijf Palletti in Sassenheim en daar maakt het bedrijf alle kinderkleding van Bengh, De jongensvariant van het merk is Bor*z en ook die naam is erg veel verkocht. Als je op zoek bent naar Kinderkleding van Bengh, winkel dan eens bij Lovekidz.nl

Jottum

Jottum is de tijdloze en toch trendy tegenhanger van Bengh. Jottum kinderkleding is ook ontzettend populair en ook dat is niet voor niets. Jottum is een fabrikant die bekendstaat om de klassieke jurkjes en fijngevoelige afwerkingen ervan. Het Jottum aanbod is ook veel gezien door de mooie rokjes die allemaal weer op een bijzondere manier zijn gemaakt. Jottum is een bijzonder merk voor bijzondere kinderen. Bent u al benieuwd naar het mooie assortiment van Jottum?

Over Lovekidz
Ergens eind 2011 valt het woord, een ‘eigen webshop’. Leuk, heel leuk.. Dan wordt het zoeken, werken,. vergelijken, kansen bekijken, site-makers zoeken merken benaderen en dan gaat het langzaam vorm krijgen. Tot het zover is dat we online gaan. Nu, na al die maanden hard werken en voorbereiden zijn we er. Althans, we zijn online, en hopen dat we gevonden en gewaardeerd zullen worden.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.