Barkrukken

Barkruk.nl is al meer dan 25 jaar op de markt en levert horeca barkrukken aan onder andere de consumentenmarkt. Dankzij deze specialisatie hebben wij een uitgekiend assortiment met een collectie van minimaal 500 verschillende barkrukken die wij betrekken bij meer dan 40 leveranciers.

Twee winkels in de randstad

horeca barkrukken

Met twee showrooms in de randstad en een magazijn van meer dan 1000 m2 meter kunnen wij aan iedere wens op gebied van barkrukken voldoen. Het aanbieden van eigen stofferingen of het aanpassen naar afwijkende bladhoogtes zijn een van onze unieke toegevoegde waardes om een barkruk volledig te personaliseren.

Om onze collectie up-to-date te houden bezoeken wij jaarlijks wereldwijd alle toonaangevende beurzen in o.a keulen milaan Parijs en Kortrijk maar ook gaan wij jaarlijks naar de chinese beurzen in Gangzou en Shentzen.

Onze merken

Merken die wij vertegenwoordigen zijn onder andere;
Johanson, Lapalma, Magis, Bonaldo, Enea, Cattalan, Allermuir, Parri, effezeta, B-line , TON, Furniture4all en nog vele anderen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Horecameubilair den Haag beter bekend als Barkruk.nl met de grootste collectie barkrukken van de Benelux

Wat doen wij?

Wij zijn gespecialiseerd in barkrukken voor onder andere kookeilanden en bartafels wij leveren standaardproducten maar maken ook u barkrukken naar wens op maat .Wij hebben barkrukken in hout RVS, met een vaste hoogte of in hoogte verstelbaar

Waar zijn wij gevestigd?

Wij hebben twee vestigingen in de randstad;

Horecemeubilair Den Haag
Dinkel 14-20
2491 CG Den Haag

Barkruk.nl
zekkenstraat 23-25
3151 XP Hoek van holland

Waarom doen we dit?

Er is een grote vraag naar barkrukken die op maat en naar klantwens gemaakt kunnen worden. Omdat de keuken een belangrijk onderdeel van de leefruimte is waar men hoge eisen aan stelt en die ruimte wil personaliseren, wil men daar ook krukken die aan de hoge wensen voldoen.

Geïnteresseerd in onze brede collectie horecameubilair en barkrukken? Neem contact op met Jacques de Vogel via nummer 06-41043961 of bezoek onze showrooms online of offline.

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.