Barbecueën zonder luchtjes | Ideaal voor op uw balkon of veranda! | Lotusgrill

LotusGrill®: De rookvrije houtskoolbarbecue

De LotusGrill® heeft een ingebouwde ventilator die voor een blaasbalg effect zorgt. De briketten worden aangewakkerd en de grill is in 3 minuten (!) klaar om te gebruiken. Door middel van de aan/uit schakelaar kan de luchttoevoer traploos geregeld worden.

Barbecueën kan dus voortaan overal en altijd: op het balkon, op het strand, in het park, op de boot of de camping – aan jou de keuze! De LotusGrill® wordt geleverd met handige transporttas.

Eenvoudig idee, grote prestaties.

De LotusGrill® heeft over een gepatenteerd luchtcirculatiesysteem. De ventilator wordt door een geïntegreerde batterij aangedreven waardoor hetzelfde effect ontstaat als een blaasbalg.

De houtskool wordt d.m.v. brandpasta aangestoken en hierdoor is de barbecue in een paar minuten gebruiksklaar.

De aan/uitknop fungeert ook als een variabele temperatuurregelaar. Hoe meer lucht aan de houtskool wordt toegevoerd, hoe beter deze zal branden. De koude lucht wordt door de onderste sleuven aangezogen en door de luchtpijp naar het houtskoolreservoir geleid.

De lange sleuven van de buitenste schaal zorgen ervoor dat de ruimte tussen de binnenste en buitenste schaal met koude lucht wordt geventileerd en dat de hete lucht door de sleuven van de binnenste schaal kan ontsnappen. De buitenste schaal wordt dus nooit heet.

Duurzaam design

De LotusGrill® is vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals roestvrijstaal, staal en kunststof en is voor 100% te recyclen. Het grillrooster heeft een doorsnede van 34 cm.

Productdetails:

  • Afmetingen: 34 x 34 x 23,4 cm
  • Batterij: 4 x 1,5 V AA (6 Volt)
  • Gewicht: ca. 4 kg
  • Grillrooster en de binnenste schaal kunnen in de vaatwasser worden gereinigd

€ 159,00

Klik op onderstaande link voor een demonstratiefilmpje (stukje naar beneden scrollen).

DEMONSTRATIEFILMPJE LOTUSGRILL

Verkrijgbaar via www.cookandco.nl (webshop) en bij de 26 kookwinkels van Cook&Co (voor adressen kijk op de website of bel 0416-675 270).

Cook&Co zit vol culinaire inspiratie en smakelijke ideeën voor de kookliefhebber en richt zich helemaal op koken, lekker eten én gezellig tafelen. De winkels bieden een uitgebreid assortiment; van kwalitatieve basisartikelen tot eigentijdse hebbedingen, specialistische artikelen, en bijzondere food producten. Van champignonborstel tot cupcake maker, van grillpan tot garneerspuit, van kookboek tot een keukenmachine, van servet tot servies van Blond Amsterdam en van amuselepel tot afvalbak van Wesco. Cook&Co verkoopt alles voor in en om de keuken.

Op 15 oktober 2005 opende de eerste Cook&Co haar deuren in Tilburg. Inmiddels zijn er 26 vestigingen. Onlangs werd een vestiging in Hulst geopend (shop-in-shop in Morres Wonen).

Dit bericht is geplaatst in Persberichten. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *