Advies van de dierenarts voor ontworming

Wat een feest als er een nieuw gezinslid zich aan dient! Iedereen is blij als een jonge pup onderdeel komt vormen van een gezin. Maar er zijn ook een hoop zaken waar bij de aanwinst van een jonge hond aan gedacht moet worden.  Denk bijvoorbeeld aan de opvoeding, aanschaf van voer maar ook controles door de dierenarts. Heeft u nog geen dierenarts gevonden waar u de hond aanmeldt? Kijk dan op  zoek een dierenarts!

Een overzicht van dierenartsen uit de omgeving

Zoekdierenarts is een website waar u een overzicht van diverse dierenartsen. Over deze dierenartsen is het mogelijk om recensies te schrijven en om deze terug te lezen. Zo kan u een inschatting maken welke dierenarts bij u past en daarin het advies van anderen meenemen. Want een goede dierenarts is van groot belang voor de gezondheid van de hond. Immers dient deze regelmatig te worden gecontroleerd op de gezondheid en bijvoorbeeld ontwormd te worden.

De ontworming van een hond

Zorg dat u de hond regelmatig ontwormd.  Door deze op regelmatige basis te ontwormen zorgt u dat  de hond ontzien blijft van vlooien, lintwormen en andere bacteriën waarmee u de hond niet wil belasten. Een goede dierenarts vertelt u meer over het ontwormen van honden.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Relatie en Familie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.