De Acer Aspire S7, de nieuwe krachtpatser ultrabook van Acer

De meest veelbelovende ultrabook van de IFA beurs van 2012 is toch wel de Acer Aspire S7. Al jarenlang is Acer een vooruitstrevend merk als het aankomt op dunne en strak vormgegeven notebooks. Ditmaal brengt zij een Aspire S7 uit, de laptop die alle moderne technieken aan boord heeft en misschien wel de ultieme ultrabook van dit moment is.

De Acer Aspire S7 is prachtig vormgegeven, is superdun heeft sterke geometrische vormen. Hij is slechts 12 millimeter dik en het scherm kan 180 graden neergeklapt worden. Bovendien is hij superstevig dankzij een deels glas deels magnesium en aluminium behuizing en heeft het een scherm van zeer sterk Gorilla Glass 2, de nieuwste variant van superglas.

Slim design

Het binnenwerk is zeer slim in elkaar gezet, waardoor zoveel mogelijk ruimte bespaard werd en de Acer Aspire S7 zo dun mogelijk kon zijn. Toch was er nog ruimte voor toetsenbordverlichting! Deze verlichting past zich automatisch aan aan het omgevingslicht, waardoor je ook ‘s avonds makkelijk kunt typen en alle toetsen kunt raken!

Aspire S7 met touchscreen

De killing-feature van de Acer Aspire S7 is waarschijnlijk toch wel het superdunne Full-HD scherm met LED-achtergrondverlichting en… jawel… een touchscreen! Met dit 10-punts multitouchscreen kun je de Modern interface van Windows 8 bedienen zoals het bedoeld is.

Acer’s snelle ultrabook

Ook op het gebied van snelheid kan Acer’s S7 helemaal mee met deze tijd, en kun je er gerust jaren mee vooruit. Deze notebook wordt uitgebracht in twee varianten, een goedkope versie van 1399 euro met een i5 processor en een 128GB SSD en versie van 1699 euro met een 256GB SSD en een Intel i7 processor. Wil jij ook een Acer Aspire S7 kopen? Dat kun je doen op deze site.

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet, Mobiel en Telecom. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.