3D printers zijn de toekomst

Tegenwoordig heeft iedereen wel al gehoord van het revolutionair  3D printen, 3D printers zijn de laatste maanden regelmatig in het nieuws gekomen door  de tal van voordelen die het met zich mee kan brengen in vele sectoren. Met een 3D printer heeft men de mogelijk om echt alles te printen wat men maar wilt. Wil je een onderdeel voor je auto printen of wil je  een stoel printen of zelfs  een voetprothese? Dit is allemaal mogelijk  met een 3D printer, de mogelijkheden hiermee zijn dus echt eindeloos.  Daarbij komt de vraag of de gewoon continuous inkjet printer nog lang zal bestaan of als deze  snel uit beeld zal verdwijnen?

Waar niet veel mensen van op de hoogte zijn is dat 3D printen  al meer dan 25 jaar bestaat. Doordat de techniek zoveel verbeterd is heb je nu al de mogelijk om werkelijk prachtige dingen te printen. Hij is ondertussen zelfs al betaalbaar geworden voor sommige mensen, er zijn al duizenden thuisprinters ondertussen.

Sommige mensen denk zelfs dat de 3D printer de hele economie op zijn kop kan zetten door de mogelijkheden die het heeft.  In de cosmetische sector gaat men in de toekomst zeker baat halen uit deze printer. Men kan al protheses printen maar ondertussen kijkt men al naar de toekomst en stelt zich men al de vraag of men via een 3D printer  donoren kan gaan vervangen.
Zoals je zelf al merkt zijn de mogelijkheden eindeloos en kan je ook al vragen gaan stellen of men Qr code printer ook op een speciale manier ingezet kan worden bij een 3D printer.  Het zal veel voordelen met zich mee brengen in verschillende sector en zal veel bedragen aan de economie. Wat er nu allemaal zal veranderen door deze printer zullen we moeten afwachten maar we kunnen er al zeker van zijn het een serieuze impact kan gaan hebben.

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.