BCS Europe verbreed assortiment 24uurs stoelen

BCS Europe heeft haar assortiment operatorstoelen voor de 24uurs werkplekken uitgebreid met het stoelenprogramma van het Italiaanse merk Throna.

Met de import van het Italiaanse merk Throna biedt BCS Europe nog meer keuze voor de werknemers op 24uurs werkplekken. Zitten is heel persoonlijk en met het aanbieden van meerdere merken en modellen biedt BCS Europe een grote keuze voor zowel de werknemers als de werkgevers. Hierdoor kan BCS de leveringen en onderhoud in één hand houden en is daarmee een aantrekkelijke partner voor deze niche markt.

Daarnaast biedt Throna ook 16uurs stoelen met een modieuze Italiaanse snit die perfect geschikt zijn op plaatsen waar men veel in contact komt met publiek. Denk hierbij aan receptie taken of bewaking in openbare gebouwen als ministeries, musea en andere openbare gebouwen. Elegante ontwerpen met een 24uurs onderstel.

Met Recaro, Iron Horse en Throna biedt BCS Europe een breed pakket aan 24uurs stoelen voor de veeleisende werkomgeving. Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u eens plaats nemen in de verschillende stoelen? Wij komen graag bij u langs voor een geheel vrijblijvende demonstratie of proefplaatsing zodat alle gebruikers een juiste keuze kunnen maken. Kijk voor meer informatie op onze website www.bcs-europe.nl of neem contact met ons op via info@bcs-europe.nl of via telefoonnummer +31(0)226-745010.k12 new

Dit bericht is geplaatst in Persberichten met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.